11 vuotta valtiopäivätyötä

Tänään tasan 11 vuotta sitten aloitin valtiopäiväurani Suomen kansan edustajana. Vuodet ovat olleet varsinaista vuoristorataa niin eduskunnassa kuin henkilökohtaisessa elämässäkin. Päällimmäisenä on nöyrä kiitollisuus tuesta, kannustuksesta ja yhteistyöstä. Ei ole suurempaa kunniaa kuin saada yhdessä muiden kanssa kannatella ja kehittää tätä yhteistä rakasta Suomenmaatamme.

Idag för exakt 11 år sedan öppnades mitt första riksmöte och jag inledde min karriär som riksdagsledamot. Dessa 11 åren har varit berg- och dalbana såväl i politiken som i privatlivet. Jag känner stort tacksamhet för stödet, uppmuntran och för det samarbete jag haft med många. Det är en enorm ära att tillsammans med andra få utveckla vårt kära Finland.

 

Eduskunnan 100-vuotisjuhlaistunto 2017