Hyvää Suomen 101-vuotista itsenäisyyttä

Oli kyllä ihanaa ja arvokasta juhlia Suomen 101-vuotista itsenäisyyttä linnan juhlissa eilen. Meillä oli todella hauskaa;  tanssimme ja nauroimme Vesan kanssa paljon. Elin Sandholmin (e/s design) minulle tekemä leiskuvan punainen puku oli ihana ja sai paljon kehuja. Kiitos Elin Sandholm!

Kiitos upeasta meikistä ja hiusten laitosta Katja Arolinna sekä mahtavista kynsistä Veera Hyvönen. Ihana ilta! Onnea vielä 🇫🇮 Suomi! 

Det var otroligt fint att få fira Finlands 101-årigt självständighet på slottsbalen igår. Vi hade verkligen roligt med min Vesa; vi dansade och skrattade mycket. Kände mig som en drottning i Elin Sandholms (e/s design) härliga röda klänning, som fick mycket beröm. Tack Elin! Tack också Katja Arolinna för underbart smink och Veera Hyvönen för fina fina naglar. Vi stortrivdes! Grattis ännu kära Finland 🇫🇮!