Keskustelutilaisuus: 1918 – mitä tapahtui Espoossa?

Lämpimästi tervetuloa 1918-muistovuoden kunniaksi järjestettyyn keskustelutilaisuuteen, jossa vuoden 1918 tapahtumista keskustelevat kansanedustaja Maarit Feldt-Ranta ja tutkija Tero Tuomisto. Tilaisuuden juontaa Leppävaara-seuran aktiivi Markku Salmi.

Kansanedustaja Feldt-Rannalle sisällissodan historia Espoon alueella on erityisen koskettavaa. Tutkija Tuomisto puolestaan tunnetaan tutkimuksestaan Espoon työväenliikkeen historiasta.

Tilaisuudessa keskitytään erityisesti Espoon alueen tapahtumiin vuonna 1918. Mitkä syyt johtivat sisällissotaan? Mitä erityisesti Espoossa tapahtui? Miten kaikesta selvittiin? Mitä nyt, sata vuotta myöhemmin?

Tilaisuus alkaa Sellon kirjastossa klo 18. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Tervetuloa!

https://www.facebook.com/events/825105414497826/